Webshops

En webshop bør være unik, og nem for brugeren at benytte - produkterne skal være enkle opbygget og have et godt flow når der skal betales.

Hos MTop opbygger vi webshops i WordPress, som er et såkaldt CMS-system (Content Management System) der gør det nemmere at skabe flotte, og ikke mindst enkle webshops, som er up-to-date med hvad der sker i verden.

En webshop er typisk unik, og det er teknisk set muligt at sælge alt, hvis blot det bliver markedsført på den rigtige måde + at webshoppen er bygget korrekt op med de rigtige funktioner for at ramme kunderne bedst muligt.

En webshop (e-commerce) består af flere websider der indeholder både tekst, billeder og video, som er tilgængelig via en browser (chrome, safari og internet explorer m.fl.). Webshops er er typisk bygget op i et CMS system (wordpress, prestashop, magento m.fl.)

Webshops formål er at sælge et produkt eller en service på den bedst mulige måde, vha. visuelle virkemidler, som farver, gestalte principper og ikke mindst brugervenlighed. 

En standard webshop koster 15.000 kr. eks. moms.

En webshop indeholder ofte en shop-side + 4-8 websider (1 forside + max. 7 enkelte websider). Skal webshoppen have specielle funktioner tages der højde for dette og laver en unik pris.

Eksempler webshops MTop har lavet