Undervisning

"Jeg kan kommunikere og undervise alle aldre - og få folk til at forstå det jeg fortæller" - Morten Tranekær

Står du i din virksomhed, og mangler kompetencer inden for et felt, f.eks. søgemaskineoptimering (SEO), scrum, projektledelse, innovation eller digital marketing? 

Jeg er i stand til at skræddersy kurser, som gør jeres medarbejdere i stand til at løfte virksomheden samlede identitet – både internt og eksternt.

Du opnår gennem faget brugervenlighed en forståelse for, hvad er brugervenlighed for en størrelse, kunder og deres behov, samt online adfærd.

Derudover lærer du at lave brugervenligheds undersøgelser, teori omkring webtilgængelighed, brugertests, og ikke mindst farver og designprincipper.

Det hele bliver krydret med eksempler fra erhvervslivet, og ikke mindst eksempler der både er gode og dårlige.

Du opnår gennem faget/emnerne digital kommunikation og markedsføring en forståelse for digital kommunikation-, markedsføring- og medieteorier, og får en grundlæggende forståelse for kommunikationsmodeller, kommunikationsformer og ikke mindst kommunikationskanaler.

Derudover er der fokus på hvordan brugen af digital marketing påvirker modeller, og metoder til at løse opgaver og problemer med indsats, fra planlægning til udførsel af markedskommunikationen.

Du får også indsigt i relevante love og regler for virksomhedens digitale kommunikations- og markedsføringsindsats, herunder brug af CMS og markedsanalytiske værktøjer. Endvidere principper for og metoder til distribution af kommercielt indhold via f.eks. SEO og/eller emails.

Du opnår gennem faget/emnerne informationsteknologi at kunne forholde dig kritisk og konstruktivt til den digitale udvikling der sker her og nu, hvilke konsekvenser der er ved IT, og hvilke muligheder finder der for at udvikle virksomheder ved hjælp af digitale teknologier.

Informationsteknologi beskæftiger sig med forskellige fokusområder inden for IT, og søger at skabe en forståelse for hvad IT er, og ikke mindst kan. Der skabes digital løsninger, som du selv kan udvikle på baggrund af teorien. 

Der arbejdes med alt fra reklamespil til sociale medier til brugertracking til webudvikling - som naturligvis kan kobles sammen.

Du opnår gennem faget/emnerne innovation, projektledelse og teamsamarbejde grundlæggende viden om de tre teorifelter innovation og entreprenørskab, projektledelse og teamsamarbejde

Derudover bliver du i stand til at udvikle, analysere og realisere forretnings/projektidéer som er med til at booste virksomheder.

Kompetencen kan eksempelvis anvendes til at starte egne projekter og forretningsideer op eller til at udvikle nyt i eksisterende organisationer indenfor den private, offentlige og frivillige sektor.

Du opnår gennem faget Schema.org en grundforståelse for søgemaskineoptimering, og søgemaskinernes fælles sprog Schema.org, som kan implementeres og effektivt kan højne ens placering på f.eks. Google.

Schema.org omhandler kodning i forskellige formater, herunder RDFa, Microdata og JSON-LD. Kurset forudsætter en basisforståelse for HTML-kodning, da dette gør forståelsen lettere for kursisten.

Over 30 millioner websteder benytter allerede Schema.org til at markere deres websider og e-mail-meddelelser. 

Du opnår gennem fagene systemudvikling & projektstyring stor viden omkring teoretiske og praktiske principper, som er relevante for systemudvikling, -analyse, modellering og systemdesign.

Vi fokuserer på forskellige teknologier, som anvendes i forbindelse med systemudvikling og projektstyring, herunder design og udvikling af webapplikationer.

Efter kurset vil man være i stand til at planlægge og modellere et it-system, og organisere dens realisering.

Du opnår gennem faget søgemaskineoptimering (SEO) stor viden omkring teoretiske og praktiske principper, som er relevante for søgemaskineoptimering.

Vi fokuserer på både on-page og off-page søgemaskineoptimering, såvel som betalt annoncering.

Ved at lærer hvordan SEO er opbygget, vil det hurtigere kunne blive implementeret på ens website og få højere udbytte.

Du opnår gennem faget WCAG en forståelse for, hvorfor der er udviklet guidelines for tilgængelighed webindhold, der opfylder individuelles behov.

Du lærer hvordan  man gør webindhold mere tilgængeligt for mennesker med handicap. Ordet "indhold" refererer generelt til oplysningerne på et webside eller webapplikation, herunder:

  • naturlige oplysninger som tekst, billeder og lyde
  • kode eller markup, der definerer struktur, præsentation osv.