Udtalelser

"Morten har grebet jobbet an med stor professionalisme og arbejdsomhed. Han arbejder hurtig og er god til at rapportere om fremdriften i sit arbejde. "

"Stor professionalisme og arbejdsomhed"

“Morten Tranekær har hjulpet STYLEPIT med at opmærke data på vores webshop. Vi havde allerede taget fat på processen, da vi hyrede Morten, men havde brug for at få udbygget opmærkningen, og få rettet de fejl, som det indledende arbejde havde forårsaget. Morten har grebet jobbet an med stor professionalisme og arbejdsomhed. Han arbejder hurtig og er god til at rapportere om fremdriften i sit arbejde. Der gik ikke længe før jobbet var klaret og fejlene diagnosticeret med vejledning om, hvordan vores it-afdeling skulle ændre koden så det hele spillede. Har du brug for en ekspert på strukturerede data, der samtidig kan implementere de ønskede opmærkninger i en ruf, bør Morten uden tvivl være din no. 1 go-to guy.”

5/5

Sune Eghjort Schulze (STYLEPIT A/S)
SEO-specialist

"Fortjener mere end 5 stjerner"

“Jeg har haft en del sammen arbejde med MTOP vedr mine hjemmesider som har gået super godt. SEO ja et ord kan man sige om det verdens mester. Et godt råd, hvis du overvejer en ny hjemmeside skal i kontakte MTop først. Jeg takker Morten mange gange for hans super arbejde. “

5/5

Osman Kor
Gulvlægger

"Han arbejder hurtigt og systematisk"

“Jeg har haft den store fornøjelse af, at arbejde sammen med Morten om, at få en ny hjemmeside på plads for min virksomhed. Jeg kan kunne medgive Morten mine bedste anbefalinger. Han er lyttende, kreativ og dybt kompetent. Han så hurtigt hvad, der var vigtigt for mig og det jeg ville med min nye hjemmeside. Han arbejder hurtigt og systematisk og jeg fik hurtigt 100% tillid til både ham og den proces det var. Jeg har allerede anbefalet ham til flere andre. Jeg vil også i fremtiden bruge Morten og hans kvaliteter.”

5/5

Gitte Langkilde
Karrierementor, Coach & Motivator

"Hurtig service og tilbagemelding."

Jeg har kun positive oplevelser med Morten. Morten har til fulde forstået mine behov, og har omdannet mine ønsker til den flotteste webshop. Der er altid god, og ikke mindst hurtig service og tilbagemelding. Jeg vil helt sikkert anbefale Morten til andre, og vil ikke tøve med at bruge ham en anden gang. Tak for samarbejde og det super gode resultat!

5/5

Simone Schjelde Krüger
Webshop-ejer