Redesigns

"Tiderne skifter og hjemmesider / Webshop har brug for at følge med tiden og et redesign kan være vejen frem." - Morten Tranekær

Frem for at få lavet et helt nyt website fra bunden kan et redesign være en god løsning. Redesigns fokuserer på tekniske ændringer og justeringer af indhold, samt hvordan layoutet kommer til udtryk. Lancering af et nyt website med udført redesign kan hjælpe med at ramme en ny målgruppe, samt forbedre den samlede brugervenlighed og bruger oplevelse.

Et re-design er en visuel opdatering, opgradering eller omarrangering af et eksisterende layout.

Der kan være mange mål og ikke mindst formål med et redesign. Et mål kunne være at øge brugervenligheden på hjemmesiden, ved at gøre det mere moderne og opdateret uden at skulle bruge alt for mange ressourcer på dette.

Hovedsageligt handler redesign om at få forbedret layoutet og udseende. Ved at justere på enkelte visuelle elementer kan være med til at bringe større fokus på det som brugeren ser først.

Redesigns formål kan også være at forbedre en klikfrekvens (CTR). CTR ser på forholdet mellem indtrykket på websitet og klik på et link, knap, annnonce m.fl. Jo højere CTR jo bedre - dvs. hvis 25 ud af 100 besøgende klikker på en bestemt knap er klikfrekvensen 25%.

Det er svært at give en "fast" pris på et redesign. Prisen afhænger af mængden af arbejde.

F.eks. hvis redesignet tager 6-10 timer vil prisen ligge omkring 5-8000 kr. (eks. moms).

Alt efter hvad der præcist skal laves vil der blive udarbejdet en unik pris til den enkelte opgave.