Om MTop

"Der er ikke 5-10 mennesker ansat i MTop, men der arbejdes som om, at der er 5-10 mennesker ansat" - Morten Tranekær

Hos MTop laver jeg websites og webshops men jeg kan også lave SEO. Derudover kan jeg også lave det som hedder strukturerede data, hvilket er en teknisk betegnelse for SEO, der egentlig er søgemaskinernes “eget sprog”, som er søgemaskinerne der er gået sammen Yahoo, Yandex, Bing for nemmere at kunne forstå hvad der er på et website.

Så i stedet for at der “bare” laves link-building, som rigtig mange gør, så kan man differentiere, sig på strukturede data. MTop arbejder primært med små og og mellemstore virksomheder, som skal have bygget et website eller webshop fra bunden, lavet et nyt layout til deres nuværende website/webshop, eller have lavet SEO. For at få den bedst mulige opbygning strukturerer jeg det ift. de standarder der gælder på nettet, da Google går meget op i de strukturelle ting.”

Morten Tranekær - MTop

Morten Tranekær (optimering) = MTop

Jeg er uddannet Cand.IT i webkommunikation, og ved derfor hvad der virker og hvad der ikke virker online.

Gennem de sidste +10 år har jeg arbejdet aktivt med alt fra brugervenlighed, til brugeroplevelse, designregler, søgemaskineoptimering og meget mere – som giver alle de små dele, der kan være med til at udvikle din virksomhed.

Om du har en eksisterende hjemmeside, som har brug for at blive opdateret ift. det mål du/I måtte have, eller har brug for at få bygget din nye hjemmeside, hjælper jeg også med det, for at få det helt rigtige udtryk som du ønsker.