Morten Tranekær

Digital konsulent & Rådgiver

“Uden et skarpt, klart og enkelt udtryk vil du fra start forvirre dine brugere og potentielt forhindre et salg eller en konvertering.”

Jeg er uddannet Cand.IT i organisation og webkommunikation, og har mere end 15 års erfaring inden for det digitale univers. I løbet af min karriere har jeg specialiseret mig i tillid og troværdighed online, og måden brugerne interagerer med en digital platform.

+200

Glade Virksomheder

Jeg har gennem de sidste 15 år hjulpet mere end 200 virksomheder med at få en mere klar identitet.

15 års

Dedikeret Erhvervserfaring

Uden en klar forståelse for digital marketing, online kommunikation, identitet og brugernes adfærd, vil du som virksomhed have svært ved at nå dine mål.

100%

Digital Nørd

Med en Cand.IT i organisation og webkommunikation, og med 15 års erhvervserfaring tillader jeg mig at kalde mig selv en digital nørd.

6 års

Faglig Undervisererfaring

Undervisning i fag som mobile webapplikationer, informatik, systemudvikling, digital marketing og innovation har gjort mig skarp i min retorik og formidling.
Ekstern lektor ved Syddansk Universitet ( 2019 - 2021 )

Fra 2019 til 2021 var jeg fast underviser ved Syddansk Universitet i både Kolding, Odense og Slagelse. Jeg underviste i fagene “Digital marketing”, “Innovation, projektledelse og teamsamarbejde”, “Mobile webapplikationer” og “Systemudvikling og projektledelse”.

Andre udtalelser
Er vi et match?
Tag testen
Find ud af om vi er et samarbejde-match, og om jeg evt. kan hjælpe jer.