Om MTop

Hvad adskiller MTop fra andre virksomheder?

Hvis ikke de føler sig trygge, så skal de ikke vælge mig.

"Det der adskiller MTop som udgangspunkt, det er jo at, jeg tager mig tiden til kunden. Jeg kommer gerne ud og taler en time eller to - det betyder ikke noget for mig - for mig handler det om at kunden er godt tilpas, og er klædt godt på, evt. på en videre rejse fordi for mig betyder det ikke om jeg får kunden.

Hvis kunden vælger og få mig som samarbejdspartner, jamen så er det jo mig der står for rollen, hvis man kan sige det sådan. Så det behøves ikke at være mig, hvis de hellere vil have, at det er SEO-delen står i et bureau - fair nok - det skal jeg slet ikke låse dem fast på så, hvad kan man sige, vi har åbne spillelinjer og rigtig mange af de kunder, er jo blevet samarbejdspartnere og som endda er blevet venner dvs. vi kan altid supplere hinanden.

Der ligger selvfølgelig stadig et kundeforhold, hvis man kan sige det sådan, at jeg leverer en service og de køber noget men for mig handler det om at de er trygge. Essentielt handler det om tryghed for kunden. Hvis ikke de føler sig trygge, så skal de ikke vælge mig."

Hvem står bag MTop?

Morten Tranekær

- IT-konsulent og underviser

Jeg er uddannet Cand.IT i webkommunikation, og ved derfor hvad der virker og hvad der ikke virker online.

Gennem de sidste +5 år har jeg arbejdet aktivt med alt fra brugervenlighed, til brugeroplevelse, designregler, søgemaskineoptimering og meget mere – som giver alle de små dele, der kan være med til at udvikle din virksomhed.

Om du har en eksisterende hjemmeside, som har brug for at blive optimeret ift. det mål du/I måtte have, eller har brug for at få bygget din nye hjemmeside, hjælper jeg også med det, for at få det helt rigtige udtryk som du ønsker.

Morten Tranekær | MTop

Hvilke opgaver løser du i din virksomhed?

Jeg kan hjælpe med alle aspekter inden for IT

"Som udgangspunkt laver jeg hjemmesider og webshops men jeg kan også lave SEO, jeg kan også lave det som hedder strukturerede data, som er en teknisk betegnelse for SEO, der egentlig er Googles eget sprog man kan tale i, som er søgemaskinerne der er gået sammen Yahoo, Yandex, Bing er gået sammen for at lave deres eget sprog.
Så i stedet for at man bare lavet link-building, som rigtig mange gør, så kan man differentiere, sig på strukturedede data, men ellers er det små og mindre til store virksomheder, som der skal have lavet et nyt layout til deres hjemmeside eller webshop hjælper jeg dem med det - kort sagt. Og bygger det op, for at vi kan få den rigtige struktur, fordi Google går meget op i de her strukturelle ting så det er primært det."

Har du brug for hjælp?

Skal vi arbejde sammen?

Opbygning af et websted er på mange måder en udøvelse af viljestyrke. Det er fristende at blive distraheret af klokkerne og fløjterne i designprocessen, og glem alt om at skabe overbevisende indhold.

 

Tlf. (+45) 27 14 47 77
Kontaktformular