Kompetencer

Hjem » Kompetencer

Jeg arbejder med ...

Online identitet, Digitale platforme, Instagram, Brugervenlighed, CSS, Agil, SEO, Analytics, Sitemap, Responsivt, A/B-testing, Persona, Sociale medier, HTML, Tilgængelighed, Projektledelse, Konverteringsoptimering, Flowchart, Kundeoplevelser, Wireframes, Brødkrummer, Cache, Digitalisering, Facebook, Design thinking, Optimering, Prototype, Heatmaps, Landing page og UX er blot noget af det, som jeg arbejder med.

Optimering af digitale platforme

Uden et skarpt, klart og enkelt udtryk på en digital platform, som f.eks. en hjemmeside eller et socialt medie, vil brugerne fra starten være potentielt forvirrede, og det kan forhindre et salg, en konvertering eller at brugeren vælger virksomheden fra.

Sparring ift. jeres muligheder digitalt

Der er utroligt mange muligheder online, og jeg er altid frisk på at hjælpe via sparring. Noget af det jeg har hjulpet andre med har været Instagram, CSS, UX, Brugervenlighed, Facebook, SEO, Google Analytics, Responsivt webdesign, Design thinking, Landing pages og meget, meget mere.

Digital Planlægning eller projektstyring

Hvem gør hvad og hvornår - ved du det? Det er vigtigt, at have styr på, hvornår hvad bliver gjort for at skabe mere overblik. Det har jeg hjulpet en lang række virksomheder med, og det har forbedret kommunikationen på tværs af virksomheden, og skabt et bedre arbejdsflow for medarbejderne.

Cases

Jeg har arbejdet med mere end 200 forskellige virksomheder gennem de sidste 15 år. Her er et lille udpluk af dem.