Kompetencer

Inden for online adfærd, webudvikling og struktureret data

Forståelse

+15 års erfaring med det digitale univers

Tidligere underviser ved Syddansk Universitet

Jeg ved utroligt meget om online aspekter

Med afsæt i teorien og stor praksis erfaring fra min egen virksomhed, har jeg tidligere været ansat som underviser, ved Syddansk Universitet, i fag som mobile webapplikationer, digital marketing, systemudvikling, innovation og projektledelse.

Brugervenlighed & User eXperience

Ved du hvordan dine brugere agerer / oplever dig online?

Din identitet online er styret af modtagerens opfattelse af hvem og hvad du er. Jeg hjælper med at identificere de vigtigste målgrupper, identificere adfærden og omsætte det til konkrete løsninger.

Færdigheder

Moderne og digitale muligheder
baseret på
teori og praksis.

Konkrete og effektive løsninger

Som virksomhed har det aldrig været vigtigere, at kunne markedsføre sig klart og tydeligt digitalt. De udfordringer som dog opstår er f.eks. hvordan sikres ens budskab ALTID er klart, ensartet og tydeligt eller hvordan skabes det bedste digitale setup for vores virksomhed?

"Han arbejder hurtigt og systematisk"

Jeg har haft den store fornøjelse af, at arbejde sammen med Morten om, at få en ny hjemmeside på plads for min virksomhed. Jeg kan kunne medgive Morten mine bedste anbefalinger. Han er lyttende, kreativ og dybt kompetent. Han så hurtigt hvad, der var vigtigt for mig og det jeg ville med min nye hjemmeside. Han arbejder hurtigt og systematisk og jeg fik hurtigt 100% tillid til både ham og den proces det var. Jeg har allerede anbefalet ham til flere andre. Jeg vil også i fremtiden bruge Morten og hans kvaliteter.

Gitte Langkilde
Karrierementor, Coach & Motivator

Kontakt mig

Skal du have løst en opgave?

Jeg har kunder i mange forskellige brancher, og derfor er mine løsninger også meget forskellige. Kontakt mig og hør, hvilken løsning der ville passe bedst til dig.
– Jeg er altid klar på en snak over en kop kaffe, te, cola eller hvad der nu passer dig.