Mere end 15 års erfaring inden for

Optimering af
online adfærd brugervenlighed websites arbejdsprocesser user experience digital marketing

Som virksomhed har det aldrig været vigtigere, at kunne markedsføre sig klart og tydeligt digitalt. De udfordringer som der kan opstå kunne f.eks. være hvordan ens budskab ALTID er klart, ensartet og tydeligt? eller hvordan skabes den bedste brugerrejse på et givent website?

Jeg har hjulpet mere end

250 virksomheder

med at vækste online, forstå deres kunder og optimere deres virksomhed.

Som digital IT-rådgiver & online web sensei har jeg hjulpet mere end 250 virksomheder, med at få en mere skarp og konkret identitet på områder som layout, brugervenlighed, SEO, facebook, nyhedsbreve, instagram, SMS-marketing, affiliate, video og meget mere.

En opgave er aldrig bare en opgave

Udvalgte cases

Mine kunders brancher spænder bredt, og det samme gør løsninger jeg har lavet. Alt er dog lavet på baggrund af teori og praksis forståelse for den digitale strategi og brugeren i centrum. Gå på opdagelse i mine udvalgte cases.

Mere end 15 års erfaring

Online adfærd

Online Optimering

Usability & User eXperience

Det kan jeg

Jeg optimerer,

effektiverer,

og booster jeres online identitet

Kontakt

Skal jeg hjælpe din virksomhed med at performe bedre?

Siden 2014 har jeg hjulpet mere end 250 virksomheder, med at få en mere skarp identitet på områder som layout, brugervenlighed, brugeroplevelse, søgemaskineoptimering, Facebook, Nyhedsbreve, Instagram, SMS-marketing, affiliate marketing, video, undervisning og meget mere.