CV

Morten

Tranekær

Afspil video

PERSONLIG PROFIL

Med mange års erfaring inden for den digitale verden har jeg arbejdet med mere end 300 forskellige virksomheder og processer gennem de sidste 15 år.

Fokus har altid været på at opnå resultater og samtidig skabe brugbare optimeringer. Passionen i mit arbejde omhandler det at skabe og gøre en forskel, der ikke kun opfylder et KPI, men også formår at udvikle og innovere.

Jeg brænder for at udvikle det, der skal formidles af afsenderen, og det, der bliver oplevet af modtageren. Jeg har specialiseret mig i at hjælpe virksomheder med kommunikation, som understøtter, hvem de er.

Erhvervserfaring

Digital konsulent & rådgiver

2014 - nuværende | MTop

Med over 10 års erfaring har jeg været konsulent og rådgiver for mere end 300 virksomheder inden for online adfærd, strategier, markedsføring, kommunikation, projektledelse, søgemaskineoptimering, brugervenlighed, user experience og sociale medier.

Opnåede kompetencer i stillingen

IT-projektleder

2022 (februar) - 2022 (juni) | Odsherred Forsyning

Forbedring af den online kunderejse for fjernvarmekunder var i fokus og inkluderede et redesign af layoutet. Samtidig blev der implementeret opdateringer i overensstemmelse med GDPR-reglerne for at sikre korrekt databehandling og beskyttelse af kundeoplysninger.

Opnåede kompetencer i stillingen

Ekstern lektor / videnskabelig assistent

2019 - 2021 | SDU Kolding

Som underviser ved Syddansk Universitet underviste jeg i flere fag, herunder innovation, projektledelse, teamsamarbejde, digital kommunikation, markedsføring, systemudvikling, projektstyring, mobile webapplikationer samt digital markedsføring. I løbet af perioden læste og vurderede jeg mere end 100 projekter samt agerede censor ved over 100 lejligheder.

Opnåede kompetencer i stillingen

Forfatter til 3 fagbøger

2019 - 2023 | InformatikBog.dk

Jeg har skrevet tre fagbøger om emnet IT, som i øjeblikket anvendes på over 80 ungdomsuddannelser landet over. Det tilhørende website benyttes i øjeblikket af over 1000 unikke brugere og er værdifuldt for underviserne.

Opnåede kompetencer i stillingen

Adjunkt

2017 - 2020 | IBC Kolding

Underviser i informatik for alle 1.g’ere og 2.g’ere på C- og B-niveau. De unge studerende lærer om teorierne bag computerspil, overvågning på nettet, brugervenlighed, hjemmesider, hacking og meget mere.

Opnåede kompetencer i stillingen

Uddannelse

Cand.IT i organisation og webkommunikation

2015 - 2017 | SDU Kolding

Speciale: Tillid til webshops
Instruktor i: Webformater og -standarder
Hovedansvarlig tutor til studiestart

Engelsk og IT-baseret markedskommunikation

2009 - 2013 | SDU Slagelse

Speciale: Hvorfor fejler IT-projekter?
Instruktor i: webdesign, grafisk design og markedskom.
Frivillig bartender i fredagsbaren

Frivilligt arbejde

Deputy president

JCI Danmark

2024

Udvikling af intranet

JCI Danmark

2024

Local President (formand)

JCI Slagelse

2023

Bestyrelsesmedlem

JCI Slagelse

2022 - 2023

Hovedansvarlig tutor

Syddansk universitet

2017

IT-ansvarlig

Sørby Marked

2008 - 2015

Afspil video

Kontakt

SPECIALISTOMRÅDER

Sprog

Dansk – modersmål
(tale, skrive og læse)

Engelsk – A-level
(tale, skrive og læse)

Fokus i livet

Jeg brænder for personlig udvikling, kommunikation, teamsamarbejde og for at skabe noget. Min tilgang til arbejdet er, at det skal være sjovt, men også seriøst. Jeg tror på, at når vi arbejder med noget, vi brænder for, skabes de bedste resultater.

INTERESSEOMRÅDER

Sociale medier