Stylepit

Hjem » Cases » Stylepit

Website/webshop

Direkte kommunikation
til søgemaskinerne

Et studie fra USA viser, at firmaer kan øge deres organiske søgetrafik (via en søgemaskine) med 30%, ved at tilføre struktureret data og opmærkning via Schema.org, JSON-LD, m.m.

Next level SEO

Mere tilgængeligt indhold til søgemaskiner (google, yahoo, bing m.m.)

Arbejdet for STYLEPIT bestod i at opmærke data på webshoppen. Det for-arbejde havde virksomheden allerede lavet, og frem for at bygge det op fra bunden, fik vi rettet koden til og udvidet med nye relevante tags.

STYPEPIT blev løbende informeret om, hvad der blev lavet hvornår og hvorfor, for at sikre den klare kommunikation gennem projektet.

Udtalelse

"Morten Tranekær Nielsen har hjulpet STYLEPIT med at opmærke data på vores webshop. Vi havde allerede taget fat på processen, da vi hyrede Morten, men havde brug for at få udbygget opmærkningen, og få rettet de fejl, som det indledende arbejde havde forårsaget. Morten har grebet jobbet an med stor professionalisme og arbejdsomhed. Han arbejder hurtig og er god til at rapportere om fremdriften i sit arbejde. Der gik ikke længe før jobbet var klaret og fejlene diagnosticeret med vejledning om, hvordan vores it-afdeling skulle ændre koden så det hele spillede. Har du brug for en ekspert på strukturerede data, der samtidig kan implementere de ønskede opmærkninger i en ruf, bør Morten uden tvivl være din no. 1 go-to guy."
Sune Eghjort Schulze
Tidligere SEO specialist hos Stylepit