Reesink Turfcare

Hjem » Cases » Reesink Turfcare

Optimering af brugervenligheden

Redesign af website + webshop

Redesign og generel optimering af brugervenligheden var det store fokus område hos Reesink Turfcare.

Herudover blev der også lavet SEO-optimering ift. strukturen på hjemmesiden. Slutteligt blev der undervist i brugen af WordPress som CMS-system.

Optimering af digital platform

Mere brugervenlighed og udvidelse med webshop-del hos Reesink Turfcare.

Arbejdet for Reesink Turfcare bestod i at optimere den platform, som de selv havde udviklet. Vi startede med at identificere ud fra statistik og brugerundersøgelse, hvad adfærden var på hjemmesiden for bedre at kunne finde ud af, hvad der skulle justeres på.

Hjemmesiden fik derfor udviklet en ny menu, og blev grundlæggende optimeret ift. brugervenlighed og user experience. Endvidere ønskede Reesink Turfcare at få en webshop-integration udviklet for at optimere mulighederne online.

Derudover flyttede vi webserver, da Reesink Turfcare ønskede mere kontrol over den digitale platform.

Reesink Turfcare

Udtalelse

Yderst kompetent sparringspartner
"Morten har hjulpet Reesink Turfcare DK A/S med et totalt redesign af vores website og inkluderet en webshop. Samarbejdet bar i høj grad præg af Mortens store professionalisme og lydhørhed overfor vores ønsker, således at vi i samarbejde fik udarbejdet et website der optimerede brugeroplevelsen og reflekterer vores brand identitet. Med Morten som samarbejdspartner, ved jeg, at jeg har en yderst kompetent sparringspartner der gerne giver sparring på alle emner indenfor digital marketing og systemer, med en bred vifte af kompetencer og hurtig respons. Jeg kan varmt anbefale Morten – uanset hvad jeres digitale projekt byder på!"
Line Frænde
Marketingchef & Salgskoordinator hos ReesinkTurfcare
reesinkturfcare-forReesink Turfcare