Online Web Ninja

Hjem » Cases » Online Web Ninja

Er du en Online Web Ninja?

Problemløsning på digitalt niveau

Spillet er udviklet for sjov, men jeg har talt med en i mit netværk, som fortalte, at den virksomhed han sidder i bruger det ift. deres rekrutteringsproces.

Dette “spil” er udviklet i samarbejde med min gode ven Arvin Aliari, som selv er en Digital schweizerkniv og sammen har vi udviklet et problemløsningsspil, der kan udfordre selv de mest dygtige.

Et spil ift. "think-outside-the-box"

Forståelsen for spillet er:

Du er en WebNinja, og dit mål er hele tiden, at finde måder at opgradere dine færdigheder og problemløsning online.

Det gør du ved at finde ud af, hvad den næste URL er. Jeg vil ikke fortælle dig hvordan. Det er din opgave – men jeg vil sige, at du med fordel kan benytte dig af internettets mange muligheder, hvis du går i stå undervejs. 

I starten vil det være let, men klassiske “think-outside-the-box” opgaver, men i tankt med at du kommer længere og længere vil det blive sværere og mere teknisk ift. webudvikling. Hvis du finder den sidste URL og den unikke kode, kan du få en plads på vores “hemmelige” resultattavle.

Udtalelse

"Hos insights.bi bruger vi onlinewebninja i forbindelse med rekruttering af webudviklere. Det er vigtigt at vores medarbejdere udviser analytiske evner både ift. tekniske og forretningsmæssige problemstillinger. Med onlinewebninja har vi et godt og sjovt værktøj til at høre om hvordan kandidater griber opgaverne an på." Brian Frimann
Brian Frimann
Partner, insights.bi