Optimering af antallet af klik

Redesign og adfærdsoptimering

Brugerinteraktionen er blevet markant højnet, hvilket betyder at brugerne i langt højere grad er blevet i stand til, at finde det de søger hurtigt og enkelt.

Fokus på brugervenlighed og UX

Optimering af interaktionen og brugeradfærden online.

Arbejdet for Magnetic Nail Design Denmark bestod i at redesigne, og ikke mindst optimere brugernes interaktion og reducere antallet af klik på hjemmesiden. Tidligere var det svært for brugerne at finde de produkter, de ønskede, hvilket var noget af det vi optimerede på.

Hjemmesiden fik desuden en opdateret og reduceret menu, der i langt højere grad minimerede antallet af klik for brugerne.

Udtalelse

"Skal du have helt ro i maven ved at lukke et andet menneske ind i sin virksomhed, som ved noget om optimering af webshops, og som samtidig er professionel skal du kontakte Morten. Morten er knald hamrende dygtig og yder en service udover det sædvanlige. Han løser alle problemer der kan opstå, og har virkelig sands for brugervenlighed for forretningen og forbrugeren der skal bruge hjemmesiden. Han er grundig i sit arbejde og meget forstående for ens ideer og ønsker. Han er altid med som en hjælp, og det kan man ikke være foruden når man først har oplevet hans kompetencer. Kæmpe anbefaling herfra."
Kasper Andersen
Ejer af Magnetic Nail Design Denmark
magnail-minMagnetic Nail Design Denmark