ET PAR UDTALELSER

Faglig tyngde, konstruktive inputs, realisere, upåklagelig

STYLEPIT A/S
STYLEPIT A/S
“Morten Tranekær Nielsen har hjulpet STYLEPIT med at opmærke data på vores webshop. Vi havde allerede taget fat på processen, da vi hyrede Morten, men havde brug for at få udbygget opmærkningen, og få rettet de fejl, som det indledende arbejde havde forårsaget. Morten har grebet jobbet an med stor professionalisme og arbejdsomhed. Han arbejder hurtig og er god til at rapportere om fremdriften i sit arbejde. Der gik ikke længe før jobbet var klaret og fejlene diagnosticeret med vejledning om, hvordan vores it-afdeling skulle ændre koden så det hele spillede. Har du brug for en ekspert på strukturerede data, der samtidig kan implementere de ønskede opmærkninger i en ruf, bør Morten uden tvivl være din no. 1 go-to guy.”
Gitte Lindholt
Gitte Lindholt
“Med, stor professionalisme og et yderst behageligt samarbejde, har Morten Tranekær fra MTop skabt to hjemmesider til mit firma – www.gittelindholt.dk og www.empowerlab.dk. Hans baggrund som cand. It og kommunikation har desuden givet den faglige tyngde og sparring til at skabe de bedste resultater. Man oplever, at han brænder for sit arbejde og engagere sig i sine kunders produkter og ydelser. Jeg kan varmt anbefale Morten som både webdesigner og IT-konsulent.”
ZOO-design
ZOO-design
“Morten har stået for ZOO-designs nye webshop. Webshoppen er blevet fantastisk flot, MEGET BESØGT, - samtidig med fantastisk og tålmodig sparring undervejs sammen med gode og konstruktive inputs. Det har været et fantastisk samarbejde (Morten har været MEGET tålmodig) og jeg glæder mig hver dag over det færdige resultat. Jeg kan kun anbefale Mortens ekspertise, viden og evne til at få "tingene " til at spille sammen og det har været en fornøjelse at arbejde sammen med ham. - Først en masse ressource fra Mortens side (for at finde den helt rigtige form) for derefter meget effektivt at få webshoppen sat op! Kan kun anbefale samarbejdet med Morten og hans og tilgang til udfordringerne.”
Gitte Korsgaard Fenger
Gitte Korsgaard Fenger
“Morten Tranekær, fra MTop, har netop hjulpet med hjemmeside og blog for KorsgaardFenger Journalist. Mortens arbejde har hele vejen igennem været upåklageligt. Han ved, hvad han laver og formår at formidle sin viden, så os der ikke er så tekniske anlagte også finder vej gennem junglen. Jeg vil til hver en tid anbefale Morten, og skulle jeg igen få brug for hjælp på den front, er det bestemt også Morten, jeg ringer til.

"Morten Tranekær is really professional and competent. He has been helping me with my blog and website for several years. Among other things he has been in charge of WordPress, SEO etc. He knows the importance of a deadline and you can always count on him to help, if you suddenly need it. I can recommend Morten any time."”
Emilie Piil
Emilie Piil
“Jeg har været utroligt glad og tilfreds med at bruge Morten til opsætning af min hjemmeside EMPIRE Rhinestones. Morten har været fantastisk god til at forstå mine ønsker og ikke mindst til at realisere dem med et fantastisk resultat. Derudover har Morten altid været tålmodig, sagt sin mening og hjulpet mig med at få det allerbedste resultat uanset krav og tid på døgnet. Jeg kan kun være yderst tilfreds, og jeg vil til enhver tid anbefale Morten til andre! Det skal derudover siges, at Morten har ydet en helt ekstraordinær indsats.

"I can highly recommend Morten; He is able to deliver on very short deadlines, always thorough and understands his customers' needs in depth. I have never doubted Morten's ability to customise exactly what I requested, nor his competences. Morten is highly involved with his customers and a very valued sparring partner too! I can highly recommend Morten."”
Simon Paulsen
Simon Paulsen
“Morten fra MTop har været en aktiv medspiller i min spæde start som iværksætter. Morten har lavet udvikling og design på min webshop, der måned for måned er vokset, vokset sig så stor at jeg i dag er fuldtid på projektet. Fra dag 1 har Morten været lyttende, forstående for ønsker og lynhurtig til at svare på mails. Men vigtigst af alt har Morten bevist at han ved hvad der virker og hvilke parametre der skal skrues på for at optimere brugeroplevelse og købelyst hos kunderne. Endvidere er Morten en meget tålmodig mand, en engageret udvikler og en superfin fyr. Jeg kan på det varmeste anbefale Morten, både hvad angår person og kompetencer.”
Joy Hansen
Joy Hansen
“Hos LamourShop har vi været så glade for at vælge Morten, til opdatering af design og weboptimering. Det er været rart at have en fast kontakt person tilknyttet - som er så hjælpsom, har forståelse for kundens behov og meget serviceminded!! Morten har i den grad overholdt de deadlines der var aftalt. Så det vil absolut ikke være sidste gang, vi bruger Morten (også var prisen god!)”